Primer aniversari del Projecte SOL

de Albert Inglan el 11 Diciembre, 2015

Ara fa un any vam donar vida a una idea i ara, desprès d'un any podem dir que s'ha fet del tot realitat... Quina il.lusió poder escriure això!


El dia 1 de desembre de 2015 el Projecte SOL farà un any de vida, un any ple de somriures, un any ple de treball, un any dels molts que han d'arribar.

Personalment, em quedo amb l'alegria dels pacients que després de molts d'anys han pogut tornar a somriure, a somriure de veritat, d'orella a orella. Fins i tot hi ha que no poden evitar alguna llagrimeta... Només per aquests moments ha valgut la pena tot l'esforç.

Com deia fa uns mesos, després d'un any d'atenció a pacients, només ens preguntem.. Perquè no ho vam fer abans?

Des de l'Associació Solidària d'Odontòlegs de Lleida us vull avançar només unes dades del primer any de funcionament:

  • 145 pacients tractats
  • 714 visites realitzades
  • 89 pròtesi colocades

Agrair principalment a tots els odontòlegs que col·laboren amb nosaltres que de manera altruista vénen a treballar al nostre centre, sense ells gens de tot això seria possible. També agrair a GSS, a la Diputació de Lleida, al laboratori de pròtesi col·laborador Denar, al Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i a tots els treballadors socials que col·laboren amb nosaltres. Moltes gràcies Pilar pel teu treball com a coordinadora i per la teva fantàstica gestió.

Primer aniversari dels molts que han d'arribar.

Moltes gràcies a tots.

Buscar

Categories

User Login